Unik matglede fra det ekte italienske kjøkken

Happening next

Boccone Ristorante

Boccone Ristorante gir deg en unik matglede fra det ekte italienske kjøkken. Våre råvarer og våre kokkers tilberedelse av råvarene er inspirert av italienske «Trattoria»- tradisjoner med smaksopplevelser du alltid forbinder med det beste av italienske delikatesser.

Opplev våre nøye utvalgte retter fra bestemte regioner som Piemonte og Toscana. Det Toscanske langbord bringer deg sansefullt til olivenlundene hvor generasjonene alltid har delt og deler sine lokale spesialiteter til uforglemmelig glede innen familie, naboer og venner.

Opplev Italia

Opplev våre nøye utvalgte retter fra bestemte regioner som Piemonte og Toscana. Det Toscanske langbord bringer deg sansefullt i olivenlundene hvor generasjonene alltid har delt og deler sine lokale spesialiteter i uforglemmelig glede innen familie, naboer og venner.

Vårt utvalg av viner er nøye tilpasset våre retter. Gled dere ellers over forfriskende cocktails som også kan nytes uten alkohol.

Boccone ønsker deg benvenuto og buon appeto!

Events

Er du på jakt etter et fint lokale, hyggelige servitører og god mat og drikke i Bergensområdet? Da er Boccone et perfekt valg for deg! Vi skreddersyr, bidrar i planleggingen og sørger for at arrangementer blir slik som du ønsker. Ta kontakt med oss for å høre mer om chambre séparée eller Bella Notte i dag!

Booking

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter