Velkomment til
Boccone

Vi har to private rom som kan du kan booke. I rom 1 er det plass til 8 personer og i rom 2 er det plass til 16 personer, og i rom 2 har du også mulighet for konferansefasiliteter med lys og lyd. Å finne det rette selskapslokalet kan være en krevende prosess. Hos Boccone ordner vi selvsagt både mat og drikke i tillegg til lokale, så slipper du å bekymre deg for bestillinger, logistikk og opprydding.

Perfekt for store grupper

Rommene våre er tilrettelagt for våre gjester som ønsker det lille ekstra til små og store anledninger. Vi på Boccone tilbyr deg en spesiell restaurantopplevelse med å skreddersy alt etter dine preferanser og behov. Booker dere våre private rom setter vi sammen en meny etter deres ønsker og vi tar selvsagt hensyn til allergier. Vi kan tilby ulike 3 – retters og våre gjesters favoritt 4 – retters. Ta kontakt med restauranten for en unik middagsopplevelse i eksklusive og private rom med servering fra vårt moderne asiatiske kjøkken.

Dette bør du huske om du skal arrangere event

Er du ansvarlig for årets julebord, sommerfest eller et annet event? Husk å booke lokale tidlig, slik at du får planlagt alt rundt festligheten. Vi hjelper deg selvsagt med planleggingen om du ønsker å ha arrangementet hos oss på Boccone. Og om det er noe ekstra vi kan bidra med gjør vi selvsagt det!

  • Planlegg i god tid
  • Lag en plan for dagen, slik at du vet hva som skal skje til enhver tid
  • Sett av nok tid til de ulike delene under eventet, da vil det ikke bli oppfattet som stressende

Book ditt selskap

Fyll ut skjemaet under

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter