Grana Padano Tuesday

Grana Padano Tuesday (fra kl 16:00)

I tilfelle du var ute etter å gjøre tirsdagskvelden dine litt mer cheesy, serverer Boccone nå den mest oppsiktsvekkende, ostedyrkende retten vi noen gang har sett på. 

I hovedsak er det en imponerende tradisjon plukket rett fra Sør-Italia. Kjent som «cacio e pepe» som oversettes til «pasta og pepper», har denne tilberedningsmetoden lenge vært delt når italienske familier samles, og nå kan du oppleve det hos oss.

Hver tirsdag ønsker vi å invitere pastaelskere til vår Grana Padano tirsdag.

Oppvarmet konjakk tennes og flamberes inne i et massivt halvhult hjul av Grana Padano. Etter hvert som alkoholen brenner av, skrapes den smeltede parmesanen bort, Rigatoni-pasta tilsettes og slenges, mer ost skrapes bort, pastaen krydres med mye knust pepper og drysses trøffel, deretter servert til slutt i en bolle og rett til bordet ditt.

Vi får vann i munnen bare vi tenker på det!

Hvis dette høres ut som den perfekte tirsdag – husk å reserver bord og kom bli med på en fantastisk opplevelse hos oss.

Minimum 2 personer – 359kr per person

Adresse: Nedre Ole Bulls plass 4
Telefon: 53 01 44 88
Mail: booking@boccone.no

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter